Danska Tines inredningsvärld

Danska Tine Kjeldsen som står bakom det framgångsrika företaget Tine K Home har skapat en inredningsvärld i olika nyanser av vitt, grått & naturbrunt samt lite svart och blått. Här några inspirationsbilder från hennes webbplats tinekhome.dk där du även hittar en lista på återförsäljare.

-------------------------------
Snabblänkar till årets inredningsprogram på TV:
Bygglov | Room Service | Simon & Thomas | Sommar med Ernst | Äntligen Hemma

4 comments:

 1. Hej Lisbeth!
  Vad kul att du gillar Tine K home, jag öppnar snart min nätbutik kungkarusell.se (förhoppningsvis redan imorgon) och där kommer ni hitta en hel del av Tine K homes produkter. Kika gärna in imorgon.
  Sanne

  ReplyDelete
 2. Hej Sanne,
  Toppen! Jag letade efter svenska återförsäljare med webbplatser som fungerade - och gärna webbutiker, när jag skrev inlägget, men hittade ingen Tipsa mig när du har öppnat, OK?

  ReplyDelete
 3. Hejsan!
  Ja det är vackert med naturligt återhållsamma färgskalor. Det känns så enkelt men samtidigt subtilt. Jag skulle vilja ha något rum just så, ljust, enkelt, näst intill tomt...men jag lyckas inte. Är antagligen allt för förtjust i färger. Men hade huset haft fler rum så skulle jag försöka att göra något åt det här hållet, i alla fall i ett av rummen.

  Ha en trevlig fredagskväll!

  ReplyDelete
 4. Hej igen!
  Nu ligger kungkarusell.se online (hittar inte din mejladress så jag skriver här).

  Mvh
  Sanne/Kung Karusell

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.